Qui som?

Sóm una botiga de fotografia i serveis digitals localitzada a L’Hospitalet de Llobregat amb més de 20 anys d’experiència.

Qui som?

En tot aquests temps ha canviat molt tot el món de la fotografia.
Vem nèixer en plena època analògica, recordeu quan anàveu a revelar els vostres carrets i havieu d’esperar uns dies fins poder tenir les fotos? Hem estat i estem sempre en constant moviment, actualitzant-nos
i millorant la nostre tecnologia digital.


Sóm persones curioses i treballadores, intentem no quedar-nos enrrere mai informant-nos i abastint el màxim de camps possibles.

Creiem en el nivell humà per sobre de tot. Sabem que al que ens dediquem necessita molta empatía i atenció personal, volem fer sentir al nostre client com a casa, que pugui tenir total confiança en nosaltres i en el nostre treball. Sempre realitzem les comandes tenint en compte les necessitats i preferències de cadascú de vosaltres buscant el vostre vistiplau.

Sobre el nostre treball busquem la màxima qualitat en el mínim temps possible, no ens agrada fer-hos esperar!

Sóm minuciosos a l’hora d’elaborar els vostres encàrrecs i de ment oberta. Però el que realment ens encanta de la nostre feina és poder solucionar tots els vostres dubtes. Degut a la gran varietat de serveis i productes que oferim podem ser creatius i personalitzar-vos el que ens demaneu. Podem treure d’on no hi ha (o d’on no es veu).

A què ens dediquem exactament?
No podem ser concrets però podriem dir que la nostre especialitat és la personalització de productes i els serveis fotogràfics.
Estirem al màxim a utilitat de les fotos i ho apliquem al tots els àmbits possibles. Sóm aficionats a la creativitat i estem enamorats de la fotografia. Li donem un sentit més enllà a les fotos.

 

Botiga de serveis fotogràfics i personalitzats a L'Hospitalet de Llobregat

  Ctra. Collblanc, 42 - L'Hospitalet de Llobregat, 08903, (Barcelona)

  93 448 52 99

  682 74 43 88

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.